Grattis Duke!

Kära dagbok!

Idag fyller jag 14 veckor, grattis till mig!

Senare ikväll, närmare bestämt 18.30, så skall vi vara på Hundhuset. Det är ett ställe där man kan gå om man har en hund och vill träna inomhus tillsammans med andra. På onsdagar och söndagar har dom socialiserings träffar, som jag skall börja gå på! Då kostar det 20 kr om man är medlem, 40 kr annars. Så dit skall vi bege oss så att jag kan få träna lite lydnad samt träffa lite nya kompisar.
Matte sa även att jag skall få gå på valpkurs där med henne om ett tag. Låter spännande, men jag tycker bäst om att göra som jag själv vill.. om inte godis är inblandat såklart!
Matte filmade mig imorse när jag busade med min stora vän Bullen. Först blev det ett långt klipp med bus men så råkade jag vandra in i stolsbenet och då fnissade matte, taskigt värre! Så hon tyckte att det var lika bra att filma om klippet och då blev det samtidigt lite kortare. Men här är det iallafall!



Igår var vi ju även på det där Hundcafét, Tassa In hette det. Faktiskt första hundcaféet i hela Norrbotten! När vi kom dit så hade inga gäster hunnit dyka upp än men ägarens egna hund var där. Han hette Kurt och var en svart liten hund. Han ville dock inte alls leka med mig trots att jag försökte på alla möjliga sätt att få igång honom. Han bara muttrade och gick iväg och ägaren sa att han gillade bättre att leka med människor. Så jag fick roa mig på egen hand, jag fick godis och vatten, vilket jag tyckte väääldigt mycket om! Ett toppen ställe helt enkelt! Sedan somnade jag på golvet och strax därefter gick vi hem för att mata mig.

Inatt har jag sovit i min bur, det gick rätt så bra. Matte och husse vill vänja mig vid att sova i bur nu när tänderna snart börjar klia. Sedan skall jag ju flyga till Göteborg till jul och då måste jag vara i en bur.
Men nu har jag väl skrivit lite väl mycket, jag hör av mig senare under dagen med bilder och annat.

Tjohej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0