Mitt nya sele!

Kära dagbok!

Igår var matte och husse tvugna att åka och handla, då fick jag stanna hos farmor (husses mamma). Påvägen dit stannade vi till vid ett brett och högt hus, på hörnet där fanns det en butik och där inne luktade det väääldigt gott!
När vi kom in förstod jag varför. Plåthinkar stod på golvet fyllda med alla möjliga godsaker för hundar! Vissa ben var till och med större än mig! Rena paradisen, just som jag skulle ta en smakbit hörde jag mattes röst bakifrån "neej". Vaddå nej? Benen låg ju bara där och väntade på mig!
Tydligen så var man tvungen att betala för allt och vi var visst där för att kolla på ett sele åt mig. Tråkigt värre! Jag fick vara någon slags barbiedocka ett tag för att dom skulle se till att allt satt bra. Vi fick till och med hjälp av personalen. Dock trodde dom att jag skulle växa ur den inom 2 månader men husse och matte tycker bättre om selen då dom inte kvävs om man drar. Dessutom hade den en massa reflexer överallt och var så mjuk och go. Inte för att jag brydde mig men.. bättre det än att ha mitt gamla halsband som är alldeles för litet. Det växte jag ur på 4 dagar, den du!





Ja detta var precis vad jag tänkte igår natt, klockan var faktiskt halv tolv! Men tydligen trodde matte och husse att jag skulle pinka ner mig mitt i natten om jag inte kissade en sista gång, vad gör man inte för familjen? Ner för trapporna snubblade jag som en gammal gubbe men väl ute i den friska luften blev jag pigg som en mört!
Men så fort jag hade gjort mitt så ville matte och husse gå upp igen? Vaddå är ett varv runt området nog? Skall vi ut så skall vi väl ut?
Men tydligen inte, jag blev så gott tvungen att följa med in igen, men jag måste erkänna att min bädd kändes väääldigt skön efter en lång dag - även om jag sov nedanför husse hela natten, på golvet.

Kommentarer
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: Lilla Duke var en RIKTIG godbit han också :D

2009-08-21 @ 16:09:44
URL: http://lindablom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0