En rolig händelse!

Kära dagbok!

Det var roligt att höra att alla tyckte om bloggen precis som den var! Det är alltid roligt o höra att man fortfarande går på rätt väg :)!
Håll tummarna för att kamera sladden kommer nästa vecka! Då blir det ju mycket bättre kvalité på filmerna! O när vi kommer hem till Göteborg så skall matte filma mig med sin familjs HD-videokamera.. kvalité eller vaddå ;)!
Kan ju bjuda på en liten rolig incident som hände i somras när matte, husse och mattes syster var i Kungshamn/Smögen!

Händelsen i text:
Matte, husse och mattes syster plus familj var o hälsade på några släktingar i Kungshamn, det ligger alltså vid havet. Medan de "vuxna" satt o pratade vandrade de tre ner till klipporna för att ta en del foton med mattes kamera.
När matte satte sig ner på en sten för att vila (hon hade problem med örat=öroninflamation visade det sig senare) så stod husse väldigt nära vattnet medan mattes syster filmade. Husse fick syn på en massa vattensniglar och säger: "Det finns en massa sniglar här..Skall jag ta upp en snigel?"
Mattes syster: Nej..nej..NEEEJ! NEEEEEJ!
*PLASK, PLUMS*
Husse halkar på den hala klippan och glider rätt ner i vattnet. Han berättar senare att han likt en katt vänder sig om och försöker springa upp ur vattnet på alla fyra.
Mattes syster kan inte andas av skratt och det är hon som pratar och skrattar mest i videon.
Husses strumpor och skor blev rätt så blöta men annars var han oskadd ;)! Han kan dock inte komma hem till matte utan att hennes syrra börjar asgarva. Han kommer garanterat att få höra det där för resten av sitt liv :D!

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha, vadå, menar du att Duke inte är någon väskhund? ;)

2009-11-05 @ 09:28:54
URL: http://lifewithtexas.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Haha dåså, jag accepterar det... ;)

2009-11-05 @ 09:46:34
URL: http://tramsebamse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0