En vecka till?

Kära dagbok!

Nu sitter jag vid husses dator för första gången på jätte länge. Ljudet krånglar nämligen fortfarande.
Matte hade tvättid idag så jag blev lämnad ensam en stund, högljudd protest i nån minut sen var jag knäpptyst. Är inte ens stel längre i benet men matte tycker att vi skall avvakta med längre promenadet ett tag till, jag tycker inte om henne längre.. eller jo men.. ni fattar!
Husse pratade med sin mamma om mina tabletter o hon kände en som haft det till sina valpar o vuxna hundar vid flygning och dom var tydligen jätte bra. Man blev inte alls så borta som matte trott. Nu är det ju olika från hund till hund men bra var dom iallafall.
Så nu får vi väl fundera lite till..

Puss

Kommentarer
Postat av: Mimmi & Bamse

Haha samma Bamse :) när vi är hos någon sent på kvällen och ska hem, vill han inte gå hem.. Men efter en stund ger han upp och kommer till oss. När man har satt på halsbandet och om det dröjer för länge innan vi går ut, springer han och lägger sig igen ;D

2009-11-17 @ 16:31:49
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Haha det låter så roligt :D

2009-11-17 @ 17:01:14
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Han har sett den hunden fler ggr så det beror nog inte på det.. Kanske testade Bamse oss eller något så.. Men aja spelar ingen roll, så länge han inte gör det igen :)

2009-11-17 @ 17:29:24
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Haha kanelbullar på morgonen, låter som min mormor ;) Ja, det finns många olika sätt å tips, så fundera fram till det som passar er å Duke :)



Såg inlägget hos Mimmi&Bamse, Duke slåss m en annan hund? :( Vad beror det på tror du? Provocerar den andra Duke eller självmant av Duke?

2009-11-17 @ 18:38:05
URL: http://astirazalea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0