Flying Duke

Kolla här, min flygbur!
I storlek L för hundar upp till 31 kg. Ser lite liten ut på bild men inte i verkligheten! Collies har flygit i denna så jag har gott om utrymme ;)! Den skall iallafall stå framme nu så att jag vänjer mig vid den!



Kommentarer
Postat av: Sara

Oh, spännande! Jag vill ha alla detaljer sen efter flyget, please!! Drömmer om att kunna ta med Texas till Colorado och det är ju en ganska rejäl flygtur...

2009-11-09 @ 13:11:05
URL: http://lifewithtexas.blogg.se/
Postat av: Sara

Det är det som är mardrömmen! En skällande och uppspelt hund! Vems hund hade du gått och snott för att flyga med då? Hur långt flög ni?



Hur sjutton gör man med "behoven" när man är på flygande fot? Folk flyger ju faktiskt med sina hundar till USA men hunden kan ju inte hålla sig hela vägen! Vi kommer nog bara att ta med Texas om vi flyttar dit, eftersom det blir elakt mycket stress för ingenting annars.

2009-11-09 @ 13:44:20
URL: http://lifewithtexas.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Söt med kaninen. Det är härligt med kaniner som är så tama :) Jag hade en ny kanin efter Stampe. Hon avlivades för hon är JÄTTE aggressiv och anföll alla och allt. Omöjligt att hantera så hon satt isolerat i buren och jag vågade knappt ta upp matskål osv... Tråkigt. Jag tror på något sätt att kaninen är då inavel eftersom en kompis har en kanin från samma kull och han hade öron och njure skador, så avlivades ... Blanding med hermelin och dvärgvädur.



Fin bur! Hoppas det går bra! :) Så det betyder att du inte får träffa honom under flygen? Känns det inte lite ängsligt? :)

2009-11-09 @ 15:38:12
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: marie och spencer

Ahaa vilket fint hus :D

Nästan som en husvagn, för hundar!

2009-11-09 @ 20:34:31
URL: http://naken.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Hur fungerar det? Var ska Duke vara under resan? OSv osv :)

2009-11-10 @ 08:57:51
URL: http://tramsebamse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0