hm!?

Börjar någon av mina rasers utseende slå igenom nu? Vad är jag mest likt?

Östsibirisk laika?
Dobermann?
Border collie?


Matte tycker att jag mest ser ut som en laika med lite utav dobermann kroppen (speciellt baken ^^,)!


Kommentarer
Postat av: Ira & Mio

Svårt säga för jag är inte proffs på dessa raser du nämnde så jag kan inte säga direkt vilken ras han liknar mest.. Ja som Linda sade i går: Det 'r allltid de snälla och oskyldiga som drabbas, för de gör ingen motstånd och det är lättare för mobbarna att klanka ner på.. suuuucckkk!!



2009-11-20 @ 13:30:12
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Ira & Mio

Lilleman blev attackerad och svår biten när han var 5 månader gammal och fick opereras,och lång återhämtning nästan en månad innan han var smärtfri o sig själv... denna gången handlade det mer om att Mio var på fel plats helt enkelt, bulldoggen tyckte att det var hans plats (revir kanske) o bara bet Mio.. SUCK! frallan fick gå omgående i går, han är inte välkommen tillbaka... nu har hans matte/husse nog problem ( det finns ju anledningar till folk har hundar på dagiset- de jobbar eller liknande o hundar kan inte följa med eller lämnas ensam hemma)

nu fick hunden ju sluta utan uppsägning eller förvarning så jag vet inte vad de gjort med hunden idag då han inte får vara på dagis mer... men inte mitt problem.

2009-11-20 @ 14:11:57
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag tycker att man ser just border collie i själva "huvudet" :) Så himla sööööt.

2009-11-20 @ 15:07:15
URL: http://johannaochalexander.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Det var jag Linda däruppe, datorn skickade självmant utan jag skrivit klart :)



Han har Dobermann öron, BC ansikte å Laika päls. Benen Dobermann. Kroppen... Lite blandat, men mest Dobermann kanske. Lite kul med blandras så man kan se olika raser.



På hundöarna lördags så såg jag en schäfer, men hade helt konstig öga. Jag sade t Ira, titta på hundens öga. Så självklart ska ägaren sett vad jag tecknade, man ser tydligt när man tecknar öga (du förstår kanske hur man gör?). Så började hon prata, vi bara ehh vi är döva. Så tur hon kunde handalfabetet, så hon sade Akita. Hunden är visst blandis av schäfer å Akita, därför hade hunden blått och brunt öga :D

2009-11-20 @ 22:23:50
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Ehh är trött! Hundöarna ONSDAGS :D

2009-11-20 @ 22:24:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0