Usch..

Suck..inge photoshop då husse inte hunnit installera tillbaka alla program på datorn än.. o jag som har en massa snöbilder att visa er! Kanske i kväll, håll tummarna!

Iallafall så fick jag och matte läst artikeln som en reporter skrev då vi var med på öppet hus i boden. Ni vet det där med wp :). Jag blev helt chockad..
Det nämndes kamphundar hit och dit hela tiden, samt att vissa tyckte att det var djurplågeri.. jag vet inte vad jag skall skriva.. helt idiotiskt!
Man blir så ledsen.. här har en grupp jätte trevliga och snälla människor med deras väluppfostrade och vackra hundar anordnat så att fler kan komma o titta på en sport för hundar. En sport där hundar kan få utlopp för energi och kunna bygga muskler. O bara för att dom flesta hundar är av rasen amstaff, pitbull och liknande så ses hela sporten ner på. Det är bannemig inget fel på dessa hundar!!
Jag tänker iallafall träna för om man tittar noga så påminner det mycket om vad husky hundarna håller på med..just drag! O jag vill absolut dra matte och husse efter en pulka eller skridskor och varför inte bygga upp muskler genom att dra lite vikter efter sig först? Så man vänjer sig vid hela grejen!
Varför är just wp djurplågeri då?
Är der inte mer djurplågeri att inte låta sin hund få fysisk och mental aktivering?
Blir så himla ledsen :(!


Kommentarer
Postat av: Mimmi & Bamse

Jag blir också så ledsen.. De borde istället fokusera på riktigt djurplågeri!

2009-11-06 @ 10:05:29
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Sara

Vad dumt!

All cred till alla som tar sig tid och energi att engagera sig i en sån aktivitet med sin vovve. Det ska ingen se ner på!

2009-11-06 @ 10:12:17
URL: http://lifewithtexas.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Ja verkligen :( du, vad kan Duke för trick nu? :)

2009-11-06 @ 12:03:30
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Håller med dig! Det är inte första gången jag hört det, har hört det sedan jag började med WP. Det är vridigt av dessa folk, så okunskap dom har :(

2009-11-06 @ 18:18:38
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Linda & Azi

Och det bevisar hur lite kunskap dom har, flesta kan inte ens stava pitbull på rätt sätt. Flesta skriver pittbull, med två T, så pinsamt.

2009-11-06 @ 18:19:25
URL: http://astirazalea.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0