Mys med filten

Kära dagbok!

Idag trillade matte i trappan när hon bar ner mig för att gå ut på en kissrunda. Men tapper som hon är så räddade hon ju såklart mig och inte sig själv ;). Näe, men hon trillade bara på rumpan så jag satt tryggt kvar i famnen. Dock så skrapade hon upp lillfingret liiite grann och dunsen ekade i trappuppgången hehe! Men husse som tillomed hade dörrn öppen märkte ingenting. Han sa att han bara trodde matte slog i räcket eller något med handen och att matte alltid skriker om hon trillar. Men matte ville ju inte väcka hela trapphuset direkt, inte klockan halv 8 på morgonen iallafall ;)!

Anyway, hon har filmat mig när jag snuttar idag. Så för er som är intresserade så finner ni klippet här under :)!


Idag är det fredag, så har ni några speciella planer?

Kommentarer
Postat av: Linda & Azi

Haha exakt ;D



Filmsnutten är hur söt som helst! Han vet hur han ska snutta :)

2009-09-11 @ 08:24:29
URL: http://astirazalea.blogg.se/
Postat av: Mimmi & Bamse

Haha grannar skulle nog inte bli glada om du hade skrikit och väckt hela huset ;) Haha söööt! Någon som verkligen vet hur man ska snutta ;D Ja bra fråga, det lär bli något i sista minuten som är typsikt oss! :) Har ni några planer själv?

2009-09-11 @ 10:11:55
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Ira å Mio

vad sööööt du är:-) vilken go film. hittade du ngn regnjacka då??

2009-09-11 @ 10:13:36
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Ira å Mio

Ja inte lätt när manh inte har ngn susning om storlek men du har kanske måttband hemma då kan du jämföra med butikernas storlekstabell, brukar göra det :) sen kan man oxå köpa när det är på rea då kan man chansa lite oxå och inte går med förlust..hurtta e svindyrt då e dte extr viktig det blir rätt storlek oxå.. vet ej vilken jacka du tänker på från hurtta, inte alla som är vattenavvisande men alla ur den nya pro- kollektion är det men ur den gamla så är det inte alla..

Nu har han två täcke som även är vattenavvisande och värmande från Small to big, en regnväst och en jacka som även är vattenavvisande och värmande från puppia.. så nu ska han väl klara hösten och vintern :) :)

2009-09-11 @ 10:44:30
URL: http://luckyprince.blogg.se/
Postat av: Ira igen

förresten så har Jimmie på kingeling.blogg.se koll på utbudet i Gbg om du inte redan hittat hans blogg ifall du inte vet var det finns bra butiker i Gbg jag vet mest bara webb butiker och naturlgitvis här i Sthlm :)

2009-09-11 @ 10:46:18
Postat av: Amanda och Wille

Så där gör min med sin lilla mjukisbjörn!:)

2009-09-12 @ 13:32:05
URL: http://aochw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0