Två videos

Igår kväll var jag väldigt trött men vägrade somna ;)!


Och i morse spanade jag ut från balkongöppningen, man måste ju se till att ingen obehörig passerar nedanför! Bullen hjälper också till ^^,!

Kommentarer
Postat av: Mimmi & Bamse

Söt söt :) Ja om man somnar, riskerar man ju missa allt roliga!! :) Hehe okej, jag är inte så förtjust i små hundar. De är väldigt söta ja men det är liksom inte jag att ha små hundar :) Blir kul och se hur stor Duke blir. Det vet man ju inte då han är blandras. Det var spännande att se Bamse växa. Ibland trodde man att han hade vuxit klart. Men icke! Men nu har han slutat växa :)

2009-09-15 @ 13:54:22
URL: http://tramsebamse.blogg.se/
Postat av: Trican

Tanken är väl att hon ska få bli till utställning och de rätta förutsättningarna finns. Fast egentligen skaffar jag henne mest som sällskapshund eftersom jag är arbetslös och min sambo jobbar mycket nätter och kvällar.

Troligtvis kommer vi säkert pröva på agiliyt och sådant där också, sedan är hon ju en drag hund så vi får se om man kan klämma in lite sådan träning också=)..



Kram Praticia

2009-09-15 @ 14:15:31
URL: http://www.metrobloggen.se/tila
Postat av: Trican

Haha, såg du att jag inte ens stavade rätt till mitt namn i slutet;).. Det gick lite väl fort skäms..

Ja, du har rätt i att det är värt att vänta lite med en valpkurs.. Jag kommer nog inte att söka något sådant förrens till nästa år.

Så din mamma är också kattmänniska.. Mina föräldrar var egentligen också emot det här med att jag ska skaffa hund, men liksom jag bor ju inte hemma längre och då gör man ju som man vill. Fast nu har mamma mjuknat och kan faktiskt tänka sej att vara hundvakt om det behövs;).. Detta kommer också bli min helt egna första hund. Min styvpappa hade två små hundar när jag var mindre som jag tog hand om väldigt mycket, men som sagt det blir en helt annan grej att fostra en egen liten krabbat när man egentligen inte har en aning om hur man gör.. Lite så kan jag känna iallafall.. Nervös!! Även min pojkvän har haft hund under hela sin uppväxt. Hans pappa har varit tränare i brukshundsklubben så man kanske kan få lite stöd därifrån (fast det tvekar jag på).. Har du lite tips på hur du har tränat inkallning och sådant där??



Just det, folk har så himla många fördommar mot olika raser, spelar nog ingen roll vilken hund du väljer så kommer folk att gnälla.. Samma sak här, en samojed med kritvit päls, då kommer allt det negativa nämen oj ska du orka och duscha tvätta och fixa med den flera gånger varje dag.. Drag hund?? Ni har ju knappt någon snö osv.. Kan de inte bara hålla sina åsikter för sej själva.. Man kan fostra hunden precis hur man vill, bara man är konsikvet.. Jag hejar på dej.. Det är en skiitsnygg valp du har!!! SÅ det då=)

Kram

2009-09-15 @ 14:24:47
URL: http://www.metrobloggen.se/tila
Postat av: ellen

åh vad sööt! :D

2009-09-15 @ 14:28:51
URL: http://ellensollenberg.blogg.se/
Postat av: Trican

Kan du skriva lite förklaringar till de termerna.. Ja, jag har ju ingen erfarenhet av utställning, men det borde man väl kunna lära sej?

2009-09-15 @ 14:29:47
URL: http://www.metrobloggen.se/tila
Postat av: Trican

Ojojoj, det var ingen liten uppsats du hade skrivit till mej.. Jag tackar för alla tips=).. Kommer du på något mer, så är det bara att hojta till=).. Hoppas att Tila ska fixa det där lika dra som Duke=).. Men övning ger färdighet, eller hur.. Hoppas du följer min blogg i fortsättningen när jag fått hem henne så ska vi se om dina metoder fungerar på lilla prinsessan=)..

Kram

2009-09-15 @ 14:49:12
URL: http://www.metrobloggen.se/tila

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0